Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Amstelveen
Kampt u met een lekkage in uw riolering Redactie, 12 juni 2024
U heeft last van een rioollekkage? J.G. Riooltechniek kan u hierbij helpen!

Komt u een lek tegen in uw riolering?Dit kan serieuze gevolgen veroorzaken op het gebied van zowel gezondheid als financiën. Het is vaak de vieze geur die vrijkomt die wijst op een lek in uw rioolsysteem.

Hoe kunt u een rioollek ontdekken?

Wanneer er een onplezierige stank vrijkomt, kan dit duiden op een lek in de riolering. Het kan daarentegen voorkomen dat u de stank van de lekkende riolering van uw buren opmerkt. Het zien van een vochtige plek op de grond kan wijzen op een probleem in uw rioleringssysteem.

Wat zijn de redenen achter een lek in uw rioolleiding?

Normaal gesproken gaat een riolering ongeveer 20-25 jaar mee. Toch kan de duurzaamheid van het riool worden beïnvloed door tussentijds onderhoud. Rioleringen raken vaak beschadigd door gebrek aan onderhoud.

Brengt een rioollekkage gezondheidsrisico's met zich mee?

Het is van groot belang om te begrijpen dat rioleringsproblemen niet alleen schadelijk zijn voor uw gezondheid, maar ook voor die van anderen. Bij een rioollek kunt u in direct contact komen met besmet afvalwater, wat nadelige gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Zowel uw buren als uw huisdieren kunnen in gevaar zijn wanneer zij in aanraking komen met het afvalwater.

Is uw rioolsysteem aan het lekken?

Als er sprake is van een lekkage in uw rioolsysteem, is het van groot belang om zo snel mogelijk een riooldeskundige in te schakelen. Dit is essentieel om de kans op schade aan uw woning te verkleinen. Er zijn meerdere manieren om een lekkage in uw rioolsysteem op te lossen.

Om het lek in de rioleringsbuis te herstellen, kan er een speciale sok geplaatst worden. Door relining toe te passen, kunnen specifieke delen van het riool worden hersteld zonder dat er een complete renovatie nodig is. Er wordt dan een soort sok in de rioleringsbuis gezet zodat de lekkage is opgelost.

U kunt er ook voor kiezen om het lekkende gedeelte te laten vervangen. Indien de lekkage echter herhaaldelijk voorkomt of als het riool al versleten is. Dan is het raadzaam om een rioolvernieuwing te laten uitvoeren.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6025

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!