Teamfoto J.G. Riooltechniek

Ontstoppen

Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Amstelveen

Oorzaak achterhalen

Door op de hoogte te zijn van mogelijke oorzaken van een rioolverstopping, kunt u in de toekomst een verstopping voorkomen. Om een effectieve oplossing te vinden, is het vaak nodig om eerst een rioolinspectie uit te voeren voordat we het riool ontstoppen. Door dit grondig te onderzoeken, kunnen we de exacte oorzaak bepalen en een doeltreffende oplossing aandragen.

Mocht u last hebben van een verstopping in Purmerend of omringende plaatsen, dan kunt u contact met ons opnemen om het probleem op te lossen! Ons streven is om zo snel mogelijk een afspraak met u te maken, zodat u niet te lang last heeft van de verstopping. U kunt een afspraak inplannen door te bellen naar J.G. Riooltechniek op 020 213 6025.

Bij een verstopte afvoer bent u bij J.G. Riooltechniek aan het juiste adres!

Er zijn verschillende redenen waarom het riool verstopt kan raken. Bij veel regenval kan het voorkomen dat het riool verzakt. Een verstopping kan ook voorkomen doordat er veel vuil is verzameld op een lastige plek, bijvoorbeeld in een bocht.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Normaal gezien probeer je eerst zelf de verstopping te verhelpen door gebruik te maken van een plopper of ontstoppingsvloeistof. Als het niet lukt, kan je J.G. Riooltechniek in Purmerend benaderen om de verstopping voor jou te verhelpen. Afhankelijk van het type verstopping zal J.G. Riooltechniek diverse technieken gebruiken om de verstopping te verhelpen.

Bij J.G. Riooltechniek proberen we de hinder zoveel mogelijk te verminderen, omdat we begrijpen hoe nadelig een rioollucht kan zijn. In eerste instantie zullen wij proberen om de leidingen met een verenmachine te ontstoppen. Deze machine is speciaal gemaakt om leidingen met een kleine diameter te ontstoppen. Indien deze methode niet effectief blijkt te zijn, zullen wij meestal gebruik maken van de hogedrukreiniger.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Purmerend
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6025

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!