Direct een rioleringsbedrijf nodig in Purmerend?Bel 020 213 6025Of vul het formulier in

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Purmerend

Indien u bezig bent met het bouwen of verbouwen van een woning of als uw riool aan vervanging toe is, Bent u op zoek naar ondersteuning? Dan kunt u vertrouwen op de vakmannen van J.G. Riooltechniek. Onze materialen zijn van goede kwaliteit en we hebben alle benodigde kennis om de klus naar tevredenheid af te ronden. Onze deskundige medewerkers kunnen u ondersteunen bij het plaatsen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Het grootste deel van de riolering is niet zichtbaar, omdat het verborgen is onder de vloer of in de muur. Dit maakt het extra belangrijk om dit zorgvuldig aan te leggen of te vervangen, aangezien anders het noodzakelijk is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Wij zorgen er met uiterste precisie voor dat uw riolering probleemloos blijft functioneren voor vele jaren.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Gresbuizen worden nog regelmatig aangetroffen in oude woningen. Wanneer er een lekkage voorkomt in een oude gresbuis, vragen mensen zich af of het mogelijk is om deze te vervangen door een PVC buis zonder dat de complete riolering vernieuwd hoeft te worden. Geen zorgen, bij ons maken we gebruik van speciale overgangsstukken zodat u niet de hele riolering hoeft te vervangen.

Wanneer er een lekkage optreedt in een riool met gresbuizen, is het verstandig om een rioolinspectie te laten uitvoeren. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te onderzoeken en zo de conditie van de leidingen vast te stellen. In het geval van een slechte staat van de gresbuis riolering, kan het verstandig zijn om het volledige riool te vernieuwen.

Riolering vervangen in Purmerend

Indien lekkages op meerdere plekken in uw woning optreden en u uw riolering wilt laten vervangen of dergelijke problemen in de toekomst wilt voorkomen, kunt u rekenen op de expertise van J.G. Riooltechniek. Als u uw gehele riolering wilt laten vervangen, bent u bij J.G. Riooltechniek aan het juiste adres. Neem contact met ons op via 020 213 6025 voor een passend advies omtrent uw riolering.

Over ons

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6025

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over J.G. Riooltechniek

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of een verstopte regenwaterafvoer, wij staan paraat om deze problemen op te lossen. Dankzij onze vakmannen met jarenlange ervaring, kunnen we moeiteloos elke type leiding, afvoer en riool ontstoppen.


Logo van VCA
VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!