Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Amstelveen

Gootsteen ontstoppen in Purmerend

U maakt dagelijks gebruik van de gootsteen voor verschillende doeleinden, zoals het schoonmaken van de vaat en het afspoelen of afgieten van water tijdens het koken. Dit is zeer hinderlijk als ze verstopt raakt en niet langer doorgaat waardoor u de gootsteen niet kunt gebruiken. Wanneer het niet lukt om de verstopping zelf op te lossen, kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Wij begrijpen dat het vervelend is als de gootsteen verstopt raakt en zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Voor een snelle oplossing van het probleem kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 020 213 6025. Samen plannen we een afspraak in. Wij passen verschillende middelen toe om elke verstopping aan te pakken, rekening houdend met de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er zijn meerdere oorzaken mogelijk voor een verstopte gootsteen. Er worden vaak allerlei dingen door de gootsteen in de keuken gespoeld. Denk bijvoorbeeld aan zeepresten na het wassen van je handen. Bijgevolg komen er ook vaak etensresten terecht in de afvoerbuizen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die zich hechten aan de afvoerbuizen en zo verstoppingen veroorzaken.

Wanneer het vet aan de binnenkant van de afvoerbuizen blijft plakken, zal dit ervoor zorgen dat de buis vernauwt. Wanneer de afvoerbuizen zijn verstopt door ophopingen van vet, zal het afvoerwater niet meer goed of helemaal niet meer kunnen weglopen. Indien dit het geval is bij u, is het verstandig om een beroep te doen op J.G. Riooltechniek om dit probleem voor u te verhelpen.

Bij een verstopte afvoer bent u bij J.G. Riooltechniek aan het juiste adres!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Als u het zelf wilt proberen, kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is cruciaal om op te letten dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Wanneer het zelf ontstoppen van de afvoer niet het gewenste resultaat heeft gehad of als de verstopping na korte tijd opnieuw optreedt, Als u slim bent, neemt u contact op met J.G. Riooltechniek. Wij werken professioneel en met kwalitatieve materialen, zodat we de verstopping snel kunnen oplossen. Onze werkplek laten wij altijd netjes en schoon achter, zodat u direct weer gebruik kunt maken van de gootsteen. Neem voor een afspraak contact met ons op via 020 213 6025.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Purmerend
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6025

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!