Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Amstelveen

Afvoer ontstoppen Purmerend

Het is mogelijk om zelf een verstopping in het riool te verhelpen. Er zijn verschillende mogelijke oplossingen hiervoor beschikbaar. Echter, het is belangrijk om eerst de exacte locatie van de verstopping te achterhalen. U heeft gemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet of heel langzaam wegloopt. Het is raadzaam om dit ook te testen bij andere afvoeren om te zien of het probleem beperkt is tot deze specifieke afvoer of dat het een groter probleem is. Indien de andere afvoeren wel goed doorstromen, dan bevindt het probleem zich specifiek bij deze afvoer. Als het probleem zich echter ook bij de andere afvoeren voordoet, dan is het verstandig om J.G. Riooltechniek te contacteren.

Als er sprake is van een dieperliggend probleem in de afvoer, bestaat de kans dat er een borrelend geluid te horen is in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u, maar bij de gemeente ligt. Zonder controle van de erfscheidingsput is dit echter niet met zekerheid te zeggen. Als u weet waar deze put zich bevindt, heeft u de mogelijkheid om deze te controleren. In het geval dat er water in de scheidingsschacht aanwezig is, is de gemeente verantwoordelijk voor het probleem. Wanneer de put droogstaat, duidt dit op een probleem in uw eigen riolering.

Bij een verstopte afvoer bent u bij J.G. Riooltechniek aan het juiste adres!

Zelf de afvoer ontstoppen

Indien u last heeft van een verstopt riool, kunt u altijd zelf proberen om dit probleem te verhelpen. Er bestaan verschillende methodes om dit te doen, waaronder het gebruik van een plopper of soda. Plaats de plopper op de afvoer en druk stevig heen en weer, herhaal dit een paar keer. Spoel de afvoer door met een emmer water om de losgekomen viezigheid weg te spoelen. Hiermee kunt u meteen zien of het ontstoppen goed uitgevoerd is.

Als u te maken heeft met milde verstoppingen, is het gebruik van soda een goede oplossing. Kook eerst water met behulp van een volle waterkoker en giet het voorzichtig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Neem een half kopje soda en schep dit in de afvoer. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda, deze substantie zal een krachtige reactie geven. Laat dit ongeveer een kwartiertje zo staan. Zet opnieuw een volle waterkoker aan en giet het water door de afvoer zodra het kookpunt is bereikt. Hierdoor wordt de afvoer weer vrijgemaakt van overblijfselen en kun je meteen zien of het resultaat heeft gehad.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Purmerend

Wanneer het zelf ontstoppen van de afvoer niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd of als u het liever aan de professional overlaat, kunt u ons bereiken. Met onze ruime ervaring en geavanceerde apparatuur kunnen wij elke ontstopping voor u oplossen. Om ons in te schakelen kunt u bellen naar 020 213 6025. Wij zullen u vervolgens graag verder helpen en zo snel mogelijk de verstopping voor u oplossen.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Purmerend
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6025

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!