Rioolreiniging Purmerend

Goed onderhoud van uw riolering is van groot belang. Daarom is het regelmatig laten uitvoeren van rioolreiniging zeer verstandig. J.G. Riooltechniek heeft monteurs in dienst die uw riolering professioneel kunnen reinigen in de regio Purmerend. Hiermee voorkomt u verstoppingen of andere problemen met uw leidingen.

U kunt er ook zelf voor zorgen dat de leidingen schoon blijven. Door uw afvoerput te voorzien van een roostertje kunt u de afvoer vrij houden van haren, etensresten en overig vuil. Daarnaast is het verstandig om uw afvoer regelmatig te ontstoppen. Wij raden u aan om dit met een handmatige ontstopper te doen. Ontstoppingsmiddelen zijn chemisch en slecht voor het milieu. Tevens kan het schade aan uw afvoer toebrengen.

Professionele rioolreiniging

Heeft u ondanks de eerder genoemde voorzorgsmaatregelen toch te maken met een verstopping in uw riolering of afvoer? Schakel dan een vakman van J.G. Riooltechniek in voor rioolreiniging. Wij zorgen ervoor dat uw problemen snel en professioneel verholpen worden. Afhankelijk van het type leiding voeren wij rioolreiniging uit met een veermachine of hogedrukmachine.

Het reinigen van uw leidingen wordt in één keer geklaard, zodat u geen onnodige overlast heeft. Ook kunnen we de riolering ontluchten. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met rioolreiniging en zijn u in Purmerend en omgeving graag van dienst. Bel 020 - 213 60 25 of vraag een offerte aan via het contactformulier.