Ontstoppen in Purmerend

Woont u in de regio Purmerend en denkt u dat uw riolering verstopt is? Voor elk probleem met een verstopt riool bent u bij J.G. Riooltechniek aan het juiste adres. We hebben monteurs in dienst die breed geschoold zijn. Een verstopping komt vaak onverwacht en ongelegen. Wij sporen de oorzaak op en zorgen ervoor dat het probleem snel wordt verholpen! U zult geen last meer hebben van een onaangename geur in uw woning. Daarnaast kunt u na het ontstoppen uw toilet weer doortrekken zonder dat er water over de rand loopt.

Oorzaak van een verstopte riolering Purmerend

U heeft het vaak niet door, maar er komt veel troep in het riool terecht via uw afvoer. Etensresten, tampons en ander vuil kunnen uw afvoer blokkeren. Uw riolering kan hierdoor verstopt raken en dit heeft vaak vervelende gevolgen.

Voorkom een verstopte riolering door bijvoorbeeld een rooster op het afvoerputje in uw gootsteen of wastafel te plaatsen. Daarnaast raden wij het aan om uw riool af en toe te reinigen. Hiermee voorkomt u dat uw riolering verstopt raakt en dat nare geurtjes zich verspreiden in uw woning. Mocht u toch te maken krijgen met een verstopte riolering, schakel dan onze rioolservice in. Ons ontstoppingsbedrijf kan u advies geven en is u in Purmerend en omgeving graag van dienst door het riool vlug en vakkundig te ontstoppen.  Bel 020 - 213 60 25 of vraag een offerte aan via het contactformulier.