Overlast van rioolvliegjes in Purmerend

Ziet u rioolvliegjes in uw woning, bijvoorbeeld in de badkamer? Dan is het verstandig om snel in actie te komen. Deze beestjes zijn namelijk een aanwijzing voor een rioollek. Dit wilt u snel verholpen zien! In de regio Purmerend kunt u hiervoor terecht bij Spoedservice NoordHolland v.o.f.. Dankzij onze jarenlange ervaring en moderne middelen bent u verzekerd van een snelle oplossing!

Het verband tussen motmuggen en rioollekkage

Rioolvliegjes worden ook wel latrinevliegjes of motmuggen genoemd. Deze insecten vindt u normaal gesproken in het riool. Bij een lekkage komen ze via het scheurtje naar buiten. In het slib dat zich bij het lek vormt, kunnen de vliegjes zich snel voortplanten. Daardoor heeft u al snel te maken met een heuse plaag. Omdat rioolvliegjes onhygiënische bacteriën met zich meenemen, is een grote hoeveelheid van deze diertjes bijzonder vervelend.

Rioolvliegjes bestrijden

Om rioolvliegjes te bestrijden, moet de bron van het lek gevonden worden. Dat kan bijzonder lastig zijn. Onze professionals hebben hier veel ervaring mee, en kunnen u vlug en vakkundig van dienst zijn. Wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken op het nummer 0299 - 79 92 01. Ook kunt u het contactformulier op deze site invullen. In Purmerend en omgeving zijn wij uw betrouwbare specialist in rioolvliegjes bestrijden!