Rioolvliegjes Purmerend

Ziet u rioolvliegjes in uw woning, bijvoorbeeld in de badkamer? Dan is het verstandig om snel in actie te komen. Deze beestjes zijn namelijk een aanwijzing voor een rioollek. Dit wilt u snel verholpen zien! In de regio Purmerend kunt u hiervoor terecht bij J.G. Riooltechniek. Dankzij onze jarenlange ervaring en moderne middelen bent u verzekerd van een snelle oplossing! Bel 020 - 213 60 25 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Het verband tussen motmuggen en rioollekkage

Rioolvliegjes worden ook wel latrinevliegjes of motmuggen genoemd. Deze insecten vindt u normaal gesproken in het riool. Bij een lekkage komen ze via het scheurtje naar buiten. In het slib dat zich bij het lek vormt, kunnen de vliegjes zich snel voortplanten. Daardoor heeft u al snel te maken met een heuse plaag. Omdat rioolvliegjes onhygiënische bacteriën met zich meenemen, is een grote hoeveelheid van deze diertjes bijzonder vervelend.

Rioolvliegjes bestrijden

Om rioolvliegjes te bestrijden, moet de bron van het lek gevonden worden. Dat kan bijzonder lastig zijn. Onze professionals hebben hier veel ervaring mee, en kunnen u vlug en vakkundig van dienst zijn. Wilt J.G. Riooltechniek inschakelen? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken op het nummer 020 - 213 60 25. Ook kunt u het contactformulier op deze site invullen. In Purmerend en omgeving zijn wij uw betrouwbare specialist in rioolvliegjes bestrijden!