Rioolstank in Purmerend?

Heeft u te maken met stankoverlast? Geen paniek! J.G. Riooltechniek zoekt de oorzaak van de rioollucht in huis en biedt u een passende oplossing. In Purmerend en omgeving zijn wij u graag van dienst als het gaat om rioolstank of andere rioleringsproblemen. Stankoverlast is erg vervelend, daarom zorgen wij ervoor dat de nare geurtjes snel verdwijnen. Bel 020 - 213 60 25 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Oorzaken van rioolstank

De oorzaak van de stank kan ontstaan door een breuk of scheur in uw rioolleiding. Wanneer het water in uw toilet of wastafel moeilijk wegspoelt, kan het ook zijn dat u te maken heeft met een verstopping. U kunt rioolstank in huis voorkomen door uw riolering regelmatig te laten inspecteren of reinigen door een van onze specialisten.

Inspectie bij stankoverlast

Onze monteurs zijn breed opgeleid om uw problemen op te lossen. Bij stankoverlast kan rookinspectie uitkomst bieden. Bij deze techniek blaast een ventilator rook in uw riolering. Hierdoor ontstaat overdruk, waardoor eventuele scheurtjes of breuken direct zichtbaar zijn. Een monteur van J.G. Riooltechniek beschikt over moderne gereedschappen. Wij zorgen ervoor dat de stankoverlast snel verdwijnt. Bent u in de regio Purmerend op zoek naar een specialist die uw rioolstank verhelpt? Wij staan altijd voor u paraat!